Great Things TO'VE Done

MY TOOVS 0 views 0 comments 0 TOOVS shared

Goed strandgedag

Country:
Netherlands
Place:
De Cocksdorp , N 53°10'-W 4°51'
Time:
1 August 2007, 13:00
Done by:
Lex
TOOVS similar and nearby:
309 TOOVS

Next TOOV:

5 images | 0 video's

ABOUT THIS TOOV

Komen die mensen ook bij ons in de kerk dan? Sjokkend door het mulle zand met haar handen in de zakken vraagt ze zich dit hardop af. Haar ouders antwoorden niet. De tour en de zoektocht naar de plek waar ze gaan vertoeven, met de strandspullen op hun schouders, vergt hun energie. Of ze hebben geen zin om de vraag, waarin vele vragen schuilen, te beantwoorden. Vindt ze die mensen leuk? Of zou ze die mensen liever op een andere plek leren kennen?
Twee moeders gapen gelijk. Gapen is aanstekelijk. Zien gapen doet gapen. De vaders zijn met de kinderen lang genoeg aan de vloedlijn actief om in een roes te geraken. De dames verkeren in een toestand waartoe de zeehonden op de plaat zijn gedoemd. Rollen en niet in slaap vallen. Het knipperen van de ogen vertraagd
Goed strandgedrag wordt beloond. De één verzand in een kuil van ongemakken en ergernissen. Zand op de handdoek, moeten zwemmen als je bij het plot bent aangekomen of het broodje in het zand.
Anderen zien kans even te tukken als de kinders zelf ook minder actief zijn en het zandkasteel van de dag gaan maken. Zoet met zand en schep. Ook de grote jongens doen mee.
Dit zijn de families die ook de standbagage van visnetten, strandballen en koelboxen op natuurlijke wijze over de schouders van het gezin verdeelt ziet.
Ze sjokken wel.


COMMENTS (0)

You can place a comment anonymously or login

Post a comment

INTERACT WITH THIS TOOV

THIS TOOV

Added on:
08 August 2007
Comments:
0
Views:
3385
Rating:
stars3
Tags:
strand duinen zee tessel zandkasteel
Channels:
Fun Leasure Time Travel
309 TOOVS similar and nearby

Sign up | About TOOVS | Help | Terms & Privacy | Top of page Copyright © 2007 TOOVS ™