Great Things TO'VE Done

MY TOOVS 0 views 0 comments 0 TOOVS shared

Heft in eigen handen nemen

Country:
Netherlands
Place:
Moerkapelle , N 52°2'-W 4°34'
Time:
6 July 2007, 22:00
Done by:
Lex
TOOVS similar and nearby:
322 TOOVS

Next TOOV:

5 images | 0 video's

ABOUT THIS TOOV

Een eigen keet is een trend. Het lost een probleem op dat wonen op het platteland met zich mee brengt. En is leuk.
Als je daarnaast ook nog je eigen paintball park aanlegt heb je nog minder met de buitenwereld van doen. Zo neemt de jeugd hier het heft in eigen handen. Je hoort het wel vaker. Mensen zijn het niet eens met een situatie, of ontevreden, en grijpen naar wapens. In dit geval zit er boven het heft een magazijn met milieu vriendelijke verfkogels. “Er is niks te doen in de buurt, toch?” Dit is in het land van Moerkapelle het argument voor dit legale wapenbezit en andere ontplooide initiatieven.
Déze keet is het stadium van kot of hok ondertussen ontgroeid. Menig opzichter zou zich een dubbele unit als deze met verwarming en rondom glas wensen. Op één na blijven de luiken gesloten. Dit voor de hok sfeer.
Fietsen worden niet tegen de keet aangesmeten. De BMW en Golfjes staan keurig op de daarvoor bestemde plek. Om de keet te beschermen staat er een groot fijnmazig net tussen het paintball park en de keet. Dit om mogelijke verfspatten op het heilige huisje en de heilige koeien te voorkomen. Vannacht om haf vijf was het huisje iets minder heilig. De fietsen hingen laveloos tegen de keet.
De auto’s hadden een aanwijzing kunnen zijn maar mijn vraag of ze al vakantie hadden deed ze wazig kijken. Ik ging er vanuit dat de jongens middelbare school gangers waren... “We zijn bijna allemaal al aan het werk”. “Ik woon en werk daar”, wijzend naar de bovenkant van de horizon. “Daar bij boerderij die rode kraan en die giek.”
Omdat hier naast het werk niets te doen is maken de jongens het zelf. Wat is het volgende initiatief? Ruimte genoeg voor een kartbaan. Meer dan genoeg om een nacht in het land te bivakkeren.
Vader geeft het juiste voorbeeld door het heft van de hamer ter hand te nemen. Hij bouwt aan een enorme Pipobus die dienst gaat doen als mobiele manege. Inclusief hooi opslag en zadelruimte. Een aanbouw aan de stal was niet toegestaan.
Niets (aan) te doen?


COMMENTS (0)

You can place a comment anonymously or login

Post a comment

INTERACT WITH THIS TOOV

THIS TOOV

Added on:
10 July 2007
Comments:
0
Views:
2865
Rating:
stars3
Tags:
camper keet
Channels:
Travel
322 TOOVS similar and nearby

Sign up | About TOOVS | Help | Terms & Privacy | Top of page Copyright © 2007 TOOVS ™